18 / 05 / 2024

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

Emeklilere yapılan yeni yıl zammı bütçelerini bir nebze ferahlatırken, gözler bankaların maaşını taşıyanlara vereceği promosyonlara çevrildi. Emekliler, toplu para ile ihtiyaçlarını karşılayacakları promosyon miktarının açıklanmasını bekliyor.



Emeklileri mutlu edecek gelişmelerden biri de promosyon ödemeleri oluyor. Maaşa yapılan zamların hemen ardından promosyon miktarının ne kadara çıkacağı en çok araştırılan konular arasında.

Promosyon kampanyalarında yeni gelişmeler emekliler tarafından sıkı şekilde takip edilirken, Yapı Kredi Bankası tarafından gelen promosyon miktarı yüzleri güldürecek.

 Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

Yeni yılda bankalar promosyon kampanyalarını hazırlamaya son sürat devam ederken, bankaların vereceği promosyon miktarına yönelik her açıklama milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Yapı Kredi bankasının promosyon kampanyası da emeklileri mutlu edeceğe benziyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön