26 / 04 / 2024

Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! Başvuranın 10 bin 200 TL hemen hesabında

Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! Başvuranın 10 bin 200 TL hemen hesabında

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik birçok destek mevcut. 12 ay boyunca sağlanan desteklerden birisi de ‘Aile Destek Programı’. Programdan faydalanmak için belirlenen sınırın altında bir aylık gelire sahip olunması gerekmekte.



Yüzbinlerce kişinin faydalanabileceği Aile Destek Programı’na başvurular sürüyor. İhtiyaç sahibi aile bireylerinin başvuruda bulunabileceği aile destek programı sayesinde bütçeler rahatlamış oluyor. Programa dahil olan ailelerin kazançları da artırıldı. Böylelikle 10.200 – 15.000 TL arasında destek verileceği açıklanmıştı.

4 FARKLI GELİR ARALIĞINI KAPSIYOR
Aile Destek Programı’na dahil olacak kişilerin aylık gelir şartlarını ve diğer şartları taşıması gerekmekte. Bu şartlar sağlandıktan sonra, 4 farklı gelir grubu için belirlenen miktarlar düzenli olarak her ay ödenmekte.

İhtiyaç sahibi aileler başvuru işlemlerini E-Devlet kapısından yapabiliyor. İlçenizdeki en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek de başvuruyu tamamlayabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön