19 / 04 / 2024

Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı

Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı

Uzunca bir müddet adından bahsettirecek Halkbank, 45 bin TL'lik prpomosyon oranıylada şu ana kadar tüm zamanların rekorunu kırdı.  Buna mukabil, memur ve emeklilere 45 bin TL'lik maaş promosyonu ödenecek



"Banka promosyonu," bir banka tarafından özel bir kampanya olarak sunulan ve müşterilerin ödüllendirilmesi amacıyla verilen bir tür indirim veya teşvik anlamına gelir.  Bankalar genellikle müşterilerine promosyonlar sunarlar, özellikle de yatırım veya kredi kullanmalarını teşvik etmek amacıyla. Örneğin, bir banka bir kredi kartı için özel bir  promosyon sunabilir, ödemelerin zamanında yapıldığı takdirde önceden belirlenen bir indirim verir. Ya da bir banka mevduat hesabı açtıran müşterilerine belli bir miktarın üzerine yatırmaları halinde ödül verebilir. Promosyonlar genellikle belirli bir süre için geçerlidir ve koşulları ve kuralları vardır.

Halkbank, Türkiye'de maaş promosyonları konusunda yeni bir rekor kırdı. Ocak 2023 maaş promosyonu, 45 bin TL olarak açıklandı.

Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı

Bu, kamu çalışanları ve emekliler için merak edilen bir haber olmanın yanında, Anadolu Üniversitesi'nin geçtiğimiz sene elinde tuttuğu 42.500 TL'lik promosyon rekorunu da kırdı.  Bu yeni rekor, Halkbank'ın lider olduğunu belli ederken, çalışanları da mutlu etti. Önceden ödenen promosyonların yanı sıra, Halkbank'ın bu ödemesiyle birlikte, kamu çalışanlarının maaşlarına ilaveten yeniden ücret eklenecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön