18 / 05 / 2024

Bu iddia İPhone bekleyenleri üzebilir! 2024'te çıkabilir

Bu iddia İPhone bekleyenleri üzebilir! 2024'te çıkabilir

Bloomberg'te çıkan habere göre, üst düzey telefon iPhone 16 serisiyle birlikte piyasaya sürülebilir.



5 Şubat tarihli bir Bloomberg raporuna göre Apple, ürün yelpazesine "Ultra" adlı yeni ve daha pahalı bir iPhone katmanı ekleyebilir  . Raporda, yeni iPhone katmanının  Pro ve Pro Max iPhone modellerinin üzerine yerleştirileceği ve 2024'te iPhone 16 serisinin yanında piyasaya sürülebileceği belirtildi.

Şirket, üst model akıllı saati olan  Apple Watch Ultra'yı ve M1 işlemcisinin en üst sürümünü  farklılaştırmak için zaten Ultra adını kullanmıştı . Raporda, Apple'ın dahili olarak Ultra model bir iPhone eklemeyi tartıştığı, ancak bu modelin Pro ve Pro Max iPhone modellerinden ne kadar farklı olacağı fiyatının yanı sıra  şu anda bilinmediği belirtildi.

Rapora göre, Apple'ın geçen haftaki kazanç çağrısında CEO Tim Cook, insanların daha iyi bir ürün için daha fazla para ödeyeceğine inandığını belirtti.

Rapora göre Cook, "İnsanların bu kategoride karşılayabileceklerinin en iyisini elde etmek için gerçekten esnemeye istekli olduklarını düşünüyorum" dedi.


Şirketin bu sonbaharda iPhone 15 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni seri hakkında pek bir şey bilinmezken, yeni telefonlarda neler bulunabileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Bir söylenti, tüm yeni iPhone'ların şarj için USB-C bağlantı noktalarına sahip olacağı yönünde. Avrupa Birliği 2022'de USB-C'nin 2024'ten itibaren tüm telefonlar için evrensel şarj kablosu olacağına karar verdi.

Bu iddia İPhone bekleyenleri üzebilir! 2024 te çıkabilir

Bir diğer iPhone 15 söylentisi ise akıllı telefonun tüm modellerinin fiyatlarının artacağı yönünde. Şu anda, iPhone 14 modellerinin ABD fiyatları 829 $ ile 1.599 $ arasında değişiyor. 

Daha fazla Apple haberi için tüm iPhone 15 söylentilerine , Apple'ın iPhone 15 fiyatlarıyla neler yapabileceğine ve hangi iPhone'un sizin için en iyi olduğuna göz atın.

 


Geri Dön