19 / 04 / 2024

Bu iddia yeri göğü inletecek! Finansal kurumların yüzde 76'sı 2025 yılına kadar kripto kullanacak!

Bu iddia yeri göğü inletecek! Finansal kurumların yüzde 76'sı 2025 yılına kadar kripto kullanacak!

Ripple'ın ödemeler için blok zinciri kullanmakla ilgilenen finansal kurumların yüzdesini araştıran yeni bir raporu, bunların dörtte üçünden fazlasının 2025 yılına kadar kripto para birimi kullanmayı planladığını gözler önüne serdi.



Ripple'ın ödemeler için blok zinciri kullanmakla ilgilenen finansal kurumların yüzdesini araştıran yeni bir raporu, bunların dörtte üçünden fazlasının 2025 yılına kadar kripto para birimi kullanmayı planladığını gösteriyor. 

Kripto paralarda flaş gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Ne ararsan varFİNANSAL KURUMLARIN YÜZDE 76'SI 2025 SENESİNE KADAR KRİPTO KULLANACAK!

Teknoloji Oku'da yer alan habere göre; Ripple tarafından 11 Ağustos'ta yayınlanan küresel bir araştırmaya göre, dünya çapındaki finans kurumları (yüzde 76), yasanın izin vermesi koşuluyla önümüzdeki üç yıl içinde kripto para birimi kullanmak istiyor. 

Bu arada, (yüzde 71) biraz daha az sayıda şirket önümüzdeki üç yıl içinde kripto kullanacaklarına inanıyor; Bu, işletmelerin dijital varlıklara daha açık olma ve faydaları konusunda daha iyimser olma genel eğiliminden farklıdır. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön