25 / 04 / 2024

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini müjdelediği millet bahçeleri 5 ilde inşa edilecek.

TOKİ, 7 yeni Millet Bahçesi projesinin ihalesini Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirecek. Millet bahçeleri Erzurum, Kars,  Ankara  Konya Giresun'da hayata geçirilecek.

1-Erzurum Millet Bahçesi
Erzurum İli Yakutiye İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

2-Kars Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi
Kars ili Merkez İlçesi Cumhuriyet mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

3-Kars Örnek Mahallesi Millet Bahçesi
Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

4- Ankara Millet Bahçesi
Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

5-Konya Sarayönü Millet Bahçesi
Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

6-Giresun Millet Bahçesi
Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

7-Konya Millet Bahçesi
Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Nisan 2020 tarihinde 14:30'da yapılacak.

 

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön