19 / 04 / 2024

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.



Buna göre Türk Hava Yolları 2-3 Ağustos 2022 tarihlerinde yurt içi uçak bileti alacak vatandaşlara indirim yapacak. Yalnız 2-3 Ağustos'ta alınacak uçak biletleriyle indirimli uçmak isteyenler 1 Aralık 2022 - 15 Ocak 2023 tarihleri arasında seyahat edilmesi gerekmekte.


1 ARALIK VE 15 OCAK TARİHLERİ ARASINDA SEYAHAT ŞARTI
Türk Hava Yollarının uçak biletlerine yaptığı kampanyaya göre yurt içi uçak biletleri sadece 299,99 TL’ye indi. Türk Hava Yolları 2-3 Ağustos 2022 tarihinde biletlerin alınması halinde 1 Aralık 2022 ve 15 Ocak 2023 tarihleri arasında uçuşların gerçekleştirilebileceğini açıkladı.


Yeni kampanya sadece Türk Hava Yolları için geçerli. Uçmak isteyenler Türk Hava Yollarından düzenlenecek olan tarifeli seferlerde geçerlidir. Fakat Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan uçuşlarda Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak.


İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ ÜCRETLERİ


Türk Hava Yollarının düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 299.99 TRY, ExtraFly ücret sınıfında ise 419.99 TRY, PrimeFly ücret sınıfında ise 449.99 TL şeklinde olacak.
Ucuz uçak bileti için düzenlenen kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptal işlemlerine izin verilmeyecek.


Yeni kampanya kapsamında indirimli uçak bileti için yalnızca 65280 adet koltuk arz edilecek.


TÜRK HAVA YOLLARI YAŞ SINIRINI YÜKSELTİYOR!


Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz     Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları,  istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.


YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN MESAJ 


2023 yılında yapılacak olan personel alımıyla ilgili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, kabin memuru adaylarını yakından ilgilendiren bir mesaj yayınlamış oldu.


Geri Dön