24 / 04 / 2024

Bu kış çok ısınacaksınız! Carrefour'dan Minisan ısıtıcalara yüzde 38 indirim! 26 Aralık fiyat listesi

Bu kış çok ısınacaksınız! Carrefour'dan Minisan ısıtıcalara yüzde 38 indirim! 26 Aralık fiyat listesi

Tam da kış mevsimine uygun Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı için Carrefour sepette CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 38'lik indirim imkanı sunuyor. Peki Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Kış mevsimi yavaş yavaş etkisini gösterirken, insanlar ev yada iş yerlerinde ufak pratik ısınma yöntemleri arıyor. Hacmi ile yer kaplamayan ısıtıcalar için fiyat araştırması yapılıyor. Köşe bucak kullanabileceğiniz ısıtıcalar, artık herhangi bir ısıtıcının olmadığı yerleri buz gibi tutmayacak. İstediğiniz odanızı ısıtıp keyifle,rahatca ve sıcacık olarak kış mevsimini karşılayın. Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı havaların soğumasıyla rağbet gören ürünler arasına girdi.

Ayrıca bir fiyat performans ürünü olan, Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı sizi ve odalarınızı ısttığı gibi, soğuk kış akşamlarında sıcak muhabbetlerinde baş aktörü olacak. Siz de 2023 öncesi bu ucuzluktan faydalanmak istiyorsanız ve Minisan DP-1200Q'e sahip olmak ve kışı sıcak karşılamak istiyorsanız haberimizin detaylarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı 1200 W

Isınma ihtiyacınızı önemli bir ölçüde karşılayabilecek kapasiteye sahip olan Minisan soba, ev ve iş yeri gibi çeşitli ortamlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Pratik bir şekilde kullanılan elektrikli soba aracılığıyla, buz gibi olan odalarınızı, Minisan DP-1200Q kullanarak ortamdaki ısı seviyesini yükseltmek ve odayı ısıtmak kolay ve
 mümkün olabiliyor.Peki Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön