28 / 03 / 2024

Bu tost makinesi kaçmaz! Hem de Karaca'dan... İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Bu tost makinesi kaçmaz! Hem de Karaca'dan... İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Karaca Future Essential Tost Makinesi Matte Black ile ister birbirinden lezzetli tostlar yapar, ister ızgara keyfi yaşayabilirsiniz. Yüzde 19 indirimle satışa sunulan Karaca Future Essential Tost Makinesi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...



Günümüz hayat temposunda yemek yapmaya uzun uzun vakit ayırmak pek de mümkün olmuyor. Bu durumda da tost makineleri adeta bir kurtarıcı olarak imdadımıza yetişiyor. İşin uzmanı Karaca'nın Future Essential Tost Makinesi fiyatıyla dikkat çekiyor. 1800 Watt güce sahip Future Essential Izgara ve Tost makinesinin; 4 dilim tost kapasitesi ile ister çok lezzetli tostlar yapabilir isterseniz de 180 derece açılabilme özelliği ile tek hareketle kolayca ızgaraya dönüştürerek mükemmel ızgara keyfini yaşayabilirsiniz. Yanmaz yapışmaz plakaları, yerinden çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikte. 4 kademeli ısı ayarı ile istediğiniz yiyeceğe göre sıcaklık ayarı yapabilen Karaca Future Essential Izgara ve Tost Makinesi Quick Grill Teknolojisi ile plakaların her yeri eşit olarak ısınır. Isıya dayanıklı tutma sapları ve kısa devre koruması ile yüksek güvenlik sunar. Dik konumda durarak mutfağınızda çok az yer kaplar.

Bu tost makinesi kaçmaz! Hem de Karaca dan... İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Gövdesi Ayarlanabilir

Tostlarınızı, yumurtalı ekmeklerinizi, kalın sandviçlerinizi, beşamel soslu gratenlerinizi ve daha pek çok yiyeceği tam istediğiniz kıvamda ve lezzette pişirebilirsiniz.


 


Geri Dön