27 / 04 / 2024

Bu yıl duvarlar Baumit ile renklenecek!

Bu yıl duvarlar Baumit ile renklenecek!

Baumit, 2017 yılında bu ürün grubu ile ön planda olacak. Bu yıl duvarlar Baumit ile renklenecek. Renkli bir yıl için aradığınızdan fazlası Baumit’de..



Dış cephe ısı yalıtım sistemleri kadar dış cephe boya ve kaplamlarında iddialı bir ürün çeşitliliğine sahip olan Baumit Türkiye, Baumit’in bulunduğu 30’dan fazla ülke için rol model olmaya devam ediyor. Baumit ülkeleri içerisinde Avusturya dışında boya üretimi yapılan tek tesis olan Baumit Türkiye tesisleri,  Avrupa standartlarında üretilen ürünleri ile dış cepheleri şekillendiriyor, renklendiriyor ve 30 yıla kadar koruma altına alıyor.


Baumit Türkiye tesislerinde, Avusturya’da bulunan Ar-Ge merkezinde geliştirilen formüller ile silikat, silikon reçine ve saf akrilik esaslı boya ve kaplamaların üretimi gerçekleştirilebiliyor. 


Baumit Life renk yelpazesinde bulunan 888 rengin 852 adedi ProColor, StarColor ve StyleColor ile cephelere renk çeşitliliği getiriyor. Akrilik esaslı ProColor ile yüksek nefes alma kabiliyeti desteklenirken, yoğun yağışa maruz kalan ve nemli bölgelerde su iticilik özelliği arttırılmış silikon katkılı StarColor ile cepheleri maksimum koruma altına alınıyor. 


Baumit, Cool Pigment teknolojisi ile ısı yalıtım sistemleri üzerini en koyu renk tonlarındaki 44 adet renkle boyayabilmeyi mümkün kılıyor. Cool pigment, koyu renkler için geliştirilmiş özel bir siyah renk pigmentidir. Özellikle koyu renklerin üretilmesinde yoğun olarak kullanılan siyah renk pigmenti, yansıtıcı özelliği ile koyu renkli cephelerin fazla ısınmasını engelleyerek koyu renklerin kullanımına olanak sağlıyor. StyleColor’ın yoğun renkleri cephelerde özgürce kullanılabiliyor. Dispersiyon esaslı Baumit Metallic, Baumit Lasur, Baumit Glitter ile cephelere metalik, renkli ve parıltılı efektler katılabiliyor.


Baumit Türkiye ürün gamında, Avusturya merkez tesislerinde üretilen, nano teknolojiye sahip ve kirlenmeye karşı yüksek dirençli olan silikat esaslı NanoporTop hazır kaplama ve NanoporColor dış cephe boyaları da bulunuyor. Bu ürünlerle nano seviyedeki partiküllerden oluşan pürüzsüze yakın yüzey sayesinde kirlerin tutunması zorlaşan bir yüzey elde ediliyor. Ayrıca içerisinde bulunan fotokatalizör ajanlar yardımı ile boyanın bünyesine nüfuz edebilecek organik kirlerin parçalanması ve yüksek nefes alma kabiliyeti ile dışarı atılması sağlanıyor. Bu sayede yıllar geçse de ilk günkü temiz görünümüne en yakın sonuçlu cepheler elde etmek mümkün oluyor. 


Baumit’in kendinden renkli yapısı ve kullanıma hazır, standardize edilmiş hazır dekoratif kaplamaları ile cephelerde üstün bir koruma ve daha uzun ömür elde edilebiliyor. GranaporTop, SilikonTop, StyleTop ürünleri ETAG 004 belgesi ile performansları kanıtlanmış Baumit Isı Yalıtım Sistemleri ile son kat kaplama olarak tercih edildiğinde 20 yıldan 30 yıla kadar garanti altına alınıyor. Ayrıca sistem harici ekonomik çözümler için DuoTop ürünü de bulunuyor. 


852 farklı rengi, altı farklı dokusu ve sınırsız tasarım olanağı sunan CreativTop ise en yaratıcı cepheler için eşsiz bir ürün. Ayrıca 36 farklı doğal renkli taş tanecikleri ile üretilen MosaikTop ile cepheleri doğanın tonları ile renklendirmek de mümkün.


Renkli bir yıl için aradığınızdan fazlası Baumit’de!


Baumit, İleriye yönelik fikirler.


Geri Dön