27 / 04 / 2024

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.



Birçok girişimi destekleyerek geniş bir yatırımcı ağını buluşturan BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties , Adozer Tower projesi ile işbirliği yapıyor.

İstanbul’un yüksek profili ve değerleri olan Maslak bölgesinde çok seçkin bir lokasyonda inşa edilecek olan Adozer Tower’ın, benzersiz bir proje olduğunu dile getiren BUBA Properties Yöneticisi Banu Ergin; Adozer Tower’dan sonra, değişen ihtiyaçlara göre gelişen gayrimenkul olgusunun yeniden tanımlanacağını belirtti ve  “Bu modelin hem yeni tarz bir yaşam alanı, hem de yatırımcılar açısından cazip bir yatırım aracı oluşturacağına olan inancımız tam” diye konuştu. 

BUBA Properties ve Adozer Tower dan iş birliği!

“Projemiz içerisinde üst düzey lüks bir 5 yıldızlı otel ve markalı rezidanslar da yer alacak”

Banu Ergin sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Son yıllarda Maslak daha fazla yaşam alanı talebi ile ihtiyaca cevap verecek şekilde gelişiyor. Adozer projemizde yer alacak premium luxury sınıfındaki otel, buna bağlı çalışacak markalı rezidanslar, ortak çalışma alanları ile desteklenmiş ticari kurgu, yeni tip özgün bir karma proje ile bölgeye değer katacak"

BUBA Properties Yöneticisi Banu Ergin, ADOZER Tower projesinde yer alan otel ve markalı rezidanslara, fon üzerinden yatırım yapacaklara dolar bazında, yıllık getiri sağlayan bir sistem oluşturduklarını ve yatırımcılara fon üzerinden düzenli gelir sağlamayı hedeflediklerini de kaydetti.


Geri Dön