29 / 03 / 2024

Buca'da 2014'te 24 bin ton asfaltlama yapıldı!

Buca'da 2014'te 24 bin ton asfaltlama yapıldı!

Buca Belediyesi yetkilileri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için ilçe sınırları içerisinde yer alan yolların asfaltlanması ve ilçedeki kaldırım taşı çalışmalarına öncelik verildiğini kaydetti.




Buca Belediyesi yetkilileri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için ilçe sınırları içerisinde yer alan yolların asfaltlanması ve kaldırım taşı çalışmalarına öncelik verildiğini kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2014 yılı içerisinde 24 bin ton asfaltlama yapıldığı belirtilirken, 6 bin 500 ton asfalt yama ve 32 bin metrekare de kaldırım taşı tadilatı gerçekleştirdiği açıklandı.


Yoğun göç alan bir kent

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 2015 yılında da hedeflerinin 35 bin ton asfalt serme, 4 bin 500 ton asfalt yama ve 60 bin metrekare de kaldırım taşı tadilatı gerçekleştirmek olduğunu belirterek, "Buca sürekli gelişen ve yoğun göç alan bir kent. Bu nedenle alt yapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kent kimliğini bozmadan yaşanılabilir bir Buca yaratmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" diye konuştu.



Yeni Asır



Geri Dön