28 / 03 / 2024

Buderus'tan yeni Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi serisi!

Buderus'tan yeni Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi serisi!

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, dikkat çeken tasarımı ile tüketicilere önemli bir maliyet avantajı sağlıyor.



Geniş ürün gamı ile her türlü ihtiyaca çözümler sunan Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları tüketicilerin beğenisine sundu. Son teknoloji ürünü yoğuşmalı kombi ve kazanlar, tasarımlarıyla fark yaratırken aynı zamanda kullanım kolaylığı da sunuyor. Eylül ayı itibari ile stoklarda yer almaya başlayan Logamax plus GB172i yoğuşmalı kombi ve kazanlar dünyada ilk kez bu yıl Almanya ‘da ISH fuarında tanıtıldı. İlkleri Türkiye’ye getiren Buderus’un duvar tipi cihaz ailesine yeni katılan Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, tüketicilerin estetik beklentilerini fazlasıyla karşılarken maliyet yönetimi açısından da birçok avantaj sağlıyor.


Siyah ve beyaz iki ayrı renk seçeneğiyle dikkatleri çekiyor


Ön kapağı tamamen dayanıklı ve kırılmaz camdan yapılan Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. Açılır alt kapağın altında gizli kumanda ünitesi bulunan Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, baca gazı içinde bulunan su buharını yoğuşturarak konvansiyonel kombilere kıyasla aynı miktarda yakıttan daha fazla ısıtma enerjisi üreterek ekonomik bir kullanım sağlıyor. Ayrıca Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, Buderus mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan eşanjör sayesinde kolay kirlenmediği gibi kolayca da temizleniyor. Böylelikle bakım aralıkları uzarken maliyetler de minimuma iniyor. Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, hem oda sıcaklığı hem de dış hava sıcaklığına göre ayarlanabilen kumandalar ile kullanılabiliyor. Bu sayede ısıtma sezonu boyunca gerekli olan ısıtma ihtiyacı kadar ısı üretilirken, hem yakıt tasarrufu hem de ısınma konforunu bir arada sağlanıyor.


Yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanların öne çıkan özellikleri ise şöyle;


-Benzersiz şık bir tasarıma sahip.

-30kW ve 35kW kombi ihtiyacına tam bir çözüm sağlıyor.

-Maliyet avantajı ile dikkat çekiyor.

-Yoğuşma teknolojisi sayesinde yüksek verim elde ediyor.

-1:8 modülasyon ile çok düşük ısı ihtiyaçlarında bile üstün bir performans sağlıyor.

-Tüm Buderus EMS kumanda üniteleri ile kullanılabilen gelişmiş bir elektronik sisteme sahip.


Geri Dön