29 / 03 / 2024

BUDO 1 milyonuncu yolcusunu taşıdı!

BUDO 1 milyonuncu yolcusunu taşıdı!

Bursa’ nın Mudanya ilçesi ile İstanbul - Kabataş arasında 15 aydır sefer yapan BUDO deniz otobüsleri, 1 milyonuncu yolcusunu İstanbul Kabataş’ tan Mudanya iskelesine getirildi...




Bursa’nın Mudanya ilçesi ile İstanbul-Kabataş arasında 15 aydır sefer yapan BUDO deniz otobüsleri, 1 milyonuncu yolcusunu getirdi.


Nilüfer Hatun deniz otobüsüyle 1 milyonuncu yolcu İstanbul Kabataş’tan Mudanya iskelesine getirildi. BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, karşıladığı 1 milyonuncu Oya-Bahadır Erenulu çiftine “Hoş geldiniz” diyerek, 2014 yılı içerisinde kullanılmak üzere 4 biletin yanı sıra çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.


Fidansoy, “15 ay kadar kısa bir sürede bir milyon yolcuya ulaştık. Günlük yolcu doluluk oranımız sürekli artıyor. Ay başından seferler sayımızı artırırken haziran ayında daha da artıracağız. İnanıyoruz ki 2 milyonun yolcu sayımıza da kısa sürede ulaşacağız. Halkımızın bize gösterdiği ilgiden dolayı İstanbul, Mudanya ve Bursa’daki vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


1 milyonuncu yolcu çiften Oya Erenulu, “1 milyonuncu yolcu olduğumuzu duyunca ben ve eşim çok mutlu olduk. BUDO yetkililerine teşekkür ediyoruz. Müşterileriyle böyle ilgilendikleri için BUDO’yu İstanbul’a giderken tercih ediyoruz. Deniz otobüsü içerisindeki hizmetten de çok memnunuz. Bütün dostlarımıza tavsiye ediyoruz” dedi.



Bursa'nın Nabzı



Geri Dön