26 / 04 / 2024

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim?

Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim?

Firma: Buka – Efes Plaza

Proje: Ofis in Maltepe

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...



Buka - Efes Plaza projesi olarak yaşama geçirilen Ofis in Maltepe, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Buka–Efes Plaza  Ofis in Maltepe  ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


37 adet bağımsız üniteden meydana gelen Ofis in Maltepe projesinde banka kredisi kullanmak mümkün. Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


2 blok halinde yükselen Buka-Efes Ofis in Maltepe, 7 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizi okumanız yeterli.


Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim?


Bahçe, dubleks, loft, standart home ofis ve loft ofislerden oluşan Ofis in Maltepe Buka-Efes'te metrekaresi 5 bin 100 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


FSM Köprüsü'ne 15 kilometre, Kartal Adliyesi'ne 5 kilometre ve Boğaz Köprüsü'ne 10 kilometre uzaklıkta konumlanan Buka–Efes Plaza Ofis in Maltepe ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 cevabı veriliyor.


Telefon: 0216 573 28 52

Web adresi: http://www.ofisinmaltepe.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön