19 / 04 / 2024

Bülent Arınç Gördes'te toplu açılış yaptı!

Bülent Arınç Gördes'te toplu açılış yaptı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2009 yılından bu yana ilçeye kazandırılan eserlerin toplu açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla yapıldı.



Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda düzenlenen törende Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber. Muzaffer Yurttaş, belediye başkanları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


"ONLAR KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR" 


Dört gündür rahatsız olmasına rağmen 3 senedir gelemediği Gördes'e geldiğini kaydeden Bülent Arınç konuşması sırasında rahatsızlığı gözlerden kaçmadı. Miting havasında gerçekleştirilen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Mutluyum çok sevinçliyim Allah bugünü nasip etti. 3 yıldır Gördes'e gelememiştim. Bu eserlerin bittiğini ve hizmete açıldığını görmek istedim. 


Çok şükür Allah bu günü görmeyi nasip etti. Türkiye'de ilk defa halkımız kendi oylarıyla cumhurbaşkanını seçti. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla ilk defa halka seçilen bir Cumhurbaşkanı oldu. Bize destek olan güç veren azmi ile cesaretiyle ayakta tutan Gördes'e şükran borçluyuz. Allah hepinizden razı olsun. O yüzden bu yaptığımız hizmetler azdır. Daha fazlasını yapacağız. Bizim Gördes'ten alacağımız yok bizim Gördes'e borcumuz var. Ne isterseniz yapacağız. Gördes'te haklı olanı istedi bizden. 4 dönem milletvekilliğimizi yaptım son dönem Bursa'ya gönderildim ama Manisa ile irtibatımı kesmedim. Benim toprağımdır. Gördes'te aynı Manisa merkezi gibi yıllardır gelip gittiğimi sevgili dostlarımın bulunduğu güzel insanların memleketidir. İnşallah bu dönemim sonunda aktif siyasete bir süre ara vereceğiz ama her zaman birlikte olmaya gayret edeceğiz. Sizi bizden bizi sizden sizi birbirinizden ayırmasın. Gördes'in talihi hükümetimizle döndü. Biz geldik tek başına iş başına geldik. Tek başına geldiğimizde akşam düşündüğümüzü sabah yapar hale geldik. Bunlar sayesinde okullarımız, hastanelerimiz yapıldı. Gördes'in en büyük şansı Muhammet Akyol'un belediye başkanı olmasıdır. 2009'da belediye seçimlerinde yine bu meydana geldiğimizde bugünkünden daha gayretli biraz daha canlı bir toplantıyla o gün Muhammet Akyol'u takdim etmiştik. Sizde bizi mahcup etmediniz. O gün bu iş bitti demiştim. Gördes'te belediye başkanlığını öyle kazanmak kolay değil. Bunu Muhammet Akyol başardı. Her parti ona destek verdi. Çok büyük oy farkıyla belediye başkanı oldu. Aradan 5 yıl geçti bu seçimde de hiç zorlanmadı, ikinci dönemde de bir senesi gitti. İyi çalışırsa, verdiği sözleri tutarsa Gördes halkı da onu çok seviyor. Ömrü de olursa 3. Dönemde de olur. 3 ten sonra yok artık. Bizim gibi ara vermeli. 3 dönemden sonrasına izin yok yeter kardeşlim. Şimdiden 4. Hesabını yapma, yapamaz zaten de. 

Allah her ilçeye Muhammet Akyol gibi belediye başkanı nasip etsin" dedi. 


AÇILIŞI YAPILAN ESERLER 


Toplu açılış töreninde: Güneşli Barajı ve Sulama Projesi. TOKI Konutları, devlet hastanesi, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu, DoğanpınarGöleti ve Sulama Projesi, Gördes Çayı Taşkın Koruma Projesi. İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, Anadolu Lisesi. Anadolu Lisesi Pansiyonu, Şehir içi Sıcak Asfalt ve Kaldırım Projesi, Güneşli Atatürk İlkokulu, Fatih Ortaokulu Ek Dersliği, soğuk hava deposu, Eski Gördes Tarihi Pazar Camii, belediye şantiye binası, belediye 10 yeni araç alımı, Gördes Engelsiz Engelliler Yaşam Parkı, Ramazan Tevfik Demirağ Anaokulu. Adnan Menderes Camii, elektrik hattının yer altına alınması gibi yaklaşık 100 milyonluk eserin toplu açılışı yapıldı.


Manisa Olay



Geri Dön