20 / 04 / 2024

Bülent Yaşar, Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'yi kurdu!

Bülent Yaşar, Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'yi kurdu!

Atak Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bülent Yaşar, Başkan Yardımcısı olarak Dilara Dinçyürek ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ahmet Selçuk Görgün görev yapacak...



Atak Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi, İstanbul İçerenköy'de Bülent Yaşar, Dilara Dinçyürek, Ecem Yaşar, Göher Şimşek ve Ahmet Şelçuk Görgün tarafından kurulan yeni bir şirket.

300 bin TL sermayeye sahip şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;

60 bin TL'si Bülent Yaşar'a,
60 bin TL'si Dilara Dinçyürek'e,
60 bin TL'si Ecem Yaşar'a,
60 bin TL'si Göher Şimşek'e,
60 bin TL'si ise Ahmet Şelçuk Görgün'e ait durumda.

Firmanın iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi,özel, gerçek ve tüzel kuruluşlara ait her türlü gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri,bu değerleri etkileyen gayrimerkullün niteliği,piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek,ulusal ve uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları ve esasları çerçevesinde değerleme raporları hazırlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Atak Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bülent Yaşar, Başkan Yardımcısı olarak Dilara Dinçyürek ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ahmet Selçuk Görgün görev yapacak.

Adres: Hal Yolu Caddesi-İçerenköy


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön