26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?



Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul'da 1.555 adet konut ve ticari birimler yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Bulvar İstanbul Rezidans konum olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Başakşehir  Bulvar İstanbul  Cadde'de 24 mağaza, 1 cafe ve kreş açık artırma usulü ile 29 Kasım Pazar günü satışa çıkarılacak. Projede ön başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresinden kabul ediliyor. 


Bulvar İstanbul'un sosyal yaşam alanları; kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık, restaurant, cafe, giyim, market ve eczaneden oluşuyor. Projede satışa sunulan ticari birimlerin fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir'de mağazaların büyüklükleri 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiyor. Projee teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön