26 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.



Toplam 1.555 daire ve ticari alanlardan meydana gelen  Bulvar İstanbul  Residence İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan 24 dükkan, 1 cafe ve 1 kreş açık artırma ile satışa çıkıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi için başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede cadde dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 


Bulvar İstanbul Rezidans'ta dükkanlar 78 - 489 metrekare büyüklüğe sahip. Başvuruların www.bulvaristanbul.com.tr adresinden kabul edildiği proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü düzenlenecek. Projede büyük mağazacılık, market, eczane, restaurant, kuaför, GSM operatörü, cafe ve giyim gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Bulvar İstanbul adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul iletişim 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön