25 / 04 / 2024

Bumerang Kartal'dan ev alanlar tapu harcı ödemiyor!

Bumerang Kartal'dan ev alanlar tapu harcı ödemiyor!

Kartal'ın en merkezi noktasında inşa edilen Bumerang Kartal projesinden ev satın alanlar tapu harcı ödemiyor.



Hükümet tarafından dönüşüm uygulamalarını teşvik etmek için başlatılan kentsel dönüşüm yasası
kapsamında yapılan bir projeden ev alanlara getirilen tapu muafiyetinden Bumerang Kartal'dan ev alanlar da yararlanıyor.

Özkartallar A.Ş. bünyesinde Anadolu Yakası'nın önemli noktalası Kartal'da kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Bumerang Kartal'dan daire satın alanlar tapu harcından muaf tutuluyor. Mülkün değerinin yüzde 4'üne denk gelen tapu harcını ödemeyen Bumerang Kartal'da daire fiyatları 6 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor.

41 kattan oluşan Bumerang Kartal'daki daireler 9. kat itibarıyla Adalar manzarasına sahip. Proje daire teslimlerinin Eylül 2020'de gerçekleşmesi planlanıyor. Çevresinde adliye, hastane, AVM, havalimanı gibi önemli merkezlerin bulunduğu proje kapanmaz koru alanına sahip.

Toplam 10 bin metrekare arsa üzerinde yer alan Bumerang Kartal projesi 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip olup 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan meydana geliyor. Projede ofis ve dairelerin alanları 64 metrekare ile 374 metrekare arasında değişiyor. 

Projenin sosyal donatı alanları arasında seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark bulunuyor

Tel: (0216) 370 70 71
Web: http://bumerangkartal.com/


Geri Dön