20 / 04 / 2024

Bura Residence'ta lansman özel fiyatlarla! 69 bin TL'ye!

Bura Residence'ta lansman özel fiyatlarla! 69 bin TL'ye!

Bura Residence projesi Esenyurt'ta yükseliyor. Proje kapsamında yer alan konutlar lansman özel fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 69 bin TL'den başlıyor ve 145 bin TL'ye kadar yükseliyor...



Standart mimarilere ve sıradan apartman yaşantılarına karşı geliştirilen Bura projelerinin ilk adımı olan Bura Residence, özgün mimarisi ve farklı kimliği ile dikkat çekecek bir proje olarak hayata geçiyor. 9.000 metrekare arsa üzerinde 35.000 metrekare kapalı alana sahip Bura Residence, 30 ve 17 katlı 2 ayrıcalıklı bloktan ve toplam 348 daireden oluşuyor.

Projede satışlarına başlanan A blok 30 katlı 296 daireden, B blok ise 17 katlı olarak 52 daireden oluşuyor.  62 metre kare ile 123 metre kare arasında değişen büyüklüklerde ve 6 farklı tip daireden oluşan Bura Residence içinde, basketbol sahası, tenis kortu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, 4500 metre kare kapalı otopark ve bir de sosyal tesis bulunuyor.  325 metre karelik sosyal tesis bünyesinde bulunan fitness salonu, hamam ve sauna ile sağlıklı yaşamın kapıları aralanıyor.

Fiyatları 69 bin TL ile 145 bin TL arasında değişen daireler, lansman fiyatı olarak kısa bir süreliğine 62 metrekare daire 69 bin TL'den satışa sunulacak.

24 ay sonra teslim edilecek olan Bura Residence girişinde bulunan lobi resepsiyon, 1 adet yük ve 3 adet yolcu asansörü, merkezi ısıtma sistemi ve elektrik jeneratörü ile yaşam alanlarında ihtiyaç duyulacak her tür konforu sunuyor.

Güvenliği ön planda tutan projede birinci sınıf yangın söndürme sistemlerinden biri olan Sprinkerın kullanılmasının yanı sıra, her katta duman dedektörleri ve yangın dolapları da bulunuyor. Tünel kalıp betonarme modeline göre inşası gerçekleştirilen Bura Residenceın temellerinde kullanılan fore kazık sistemi ise statik güvenliğin üst düzeyde artırılmasını sağlıyor.

Bura Residence aynı zamanda metrobüs, otobüs ve diğer ulaşım ağlarına yakın konumuyla, Esenyurtun merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

35 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan Bura Residence projesinde, 348 adet dairenin yanı sıra 25 adet ticari alan ve 1100 metre kare bir hiper marketin bulunacağı çarşıya da yer verilerek tüm ihtiyaçları anında karşılanması vaad ediliyor.

Detaylı bilgi için:
Bura Residence Satış Ofisi: 0212 699 42 42 / www.buraliolmak.com
Satış Ofisi Adresi: Nazım Hikmet Bulvarı Esenyurt / İstanbul

Bura Residence'a nasıl gidilir görmek için tıklayınız

Geri Dön