29 / 03 / 2024

Burak Plaza satılık!

Burak Plaza satılık!

Firma: Buket İnşaat

Proje: Burak Plaza

Satışların devam ettiği Burak Plaza projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Burak Plaza satılık ofis fiyatları kapsamında projede bulunan ofisler 2 bin 500 lira olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...



Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


48 adet ofisten oluşan  Burak Plaza  projesi  Buket İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un Bağcılar bölgesinde konumlandırılan Burak Plaza projesinde yer alan blok 12 katlı olarak tasarlandı. Burak Plaza satılık ofis fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


13 bin 610 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bağcılar Burak Plaza projesinde yer alan ofislerin alanları minimum 178 metrekareden başlıyor, maksimum ise 891 metrekareye kadar yükseliyor. Burak Plaza satılık ofis fiyatlarından önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Burak Plaza ödeme planı kapsamında 36 aya kadar 0 faiz oranı ile vadelendirme yapılıyor. Burak Plaza projesi Atatürk Havaalanına 5 dk, E-5 ve FSM Köprüsüne yakın konumda yükseliyor. Burak Plaza satılık ofis fiyatları bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Burak Plaza fiyat listesi kapsamında projede yer alan ofisler 2 bin 500 TL'den olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Bağcılar Burak Plaza satış ofisi ile 444 3 170 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Bağcılar Burak Plaza nerede?

Burak Plaza adres: İstoç Oto ve Ticaret Merkezi S – 2 Blok No:25 Kat:3 Mahmutbey – Bağcılar / İSTANBUL


Bağcılar Burak Plaza iletişim:

Telefon: 444 3 170

Web Adresi: www.buketinsaat.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön