26 / 04 / 2024

Bağcılar Burak Plaza satılık!

Bağcılar Burak Plaza satılık!

Firma: Buket İnşaat

Proje: Burak Plaza

Bağcılar Burak Plaza satılık ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Bağcılar Burak Plaza projesinde bulunan ofislere 36 aya kadar vadelendirme imkanından yararlanarak sahip olunabiliyor...



Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


Anahtar teslimatlarının hemen gerçekleştirildiği  Burak Plaza  projesi  İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar 'da hayata geçiriliyor.  Buket İnşaat  tarafından inşa edilen Bağcılar Burak Plaza projesi TEM Otoyolu üzerindeki konumu ile dikkat çekiyor. 


12 katlı olarak tasarlanan ve 48 adet ofisten meydana gelen Bağcılar Burak Plaza projesinin satış süreci devam ediyor. Bağcılar Burak Plaza satılık ofis fiyatlarına geçmeden önce projeye dair fiyatları aktaralım: 


Bağcılar Burak Plaza satılık!



Bağcılar Burak Plaza projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 178 metrekareden başlıyor ve 891 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. 13 bin 610 metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulan Bağcılar Burak Plaza satılık ofis fiyatları şöyle: 



Bağcılar Burak Plaza satılık ofis fiyatları: 


Bağcılar Burak Plaza satılık ofislerde metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor. Bağcılar Burak Plaza ödemelerinde ofis sahibi olmak isteyenlere 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Bağcılar Burak Plaza lokasyon olarak  Mahmutbey Yolu üzerinin yanı başında, E-5, FSM Köprüsüne yakın lokasyonda ve Atatürk Havaalanına ise 5 dk. mesafede konumlandırılıyor.



Telefon: 444 3 170

Web Adresi: www.buketinsaat.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön