25 / 04 / 2024

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.



İstanbul Maltepe’de yaklaşık 600 milyon liralık yatırımla Burgu, Tango, Vazo ve Dalga gibi farklı mimariye sahip projeleri hayata geçiren Dap Holding, bu kulelerinin işletmesi için Ortadoğu’nun en büyük otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı. Bu projelerden 319 oda kapasiteli Burgu ve Tango, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana adıyla dün işletmeye açıldı. Vazo ve Dalga kuleleri de Rotana markasıyla 2016’nın ikinci çeyreğine kadar hizmet vermeye başlayacak. Avrupa’ya İstanbul üzerinden açılmayı hedefleyen Rotana, Dap Holding ile 15 yıllık işletme anlaşmasına da imza attı.

 

Konaklama sektörüne güçlü bir ortakla girdiklerini söyleyen Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bu alandaki faaliyetleri hakkında şunları söyledi: “Rotana ile 4 otel için anlaşma yaptık. Bunların inşası için yaklaşık 600 milyon lira yatırım yapıldı. 4 projeyi konut olarak satsak, 800 milyon liralık gelir elde ederdik. Ancak turizm sektörüne yönelik faaliyette bulunmak istiyoruz. Hayata geçirdiğimiz konseptin geri dönüşlerini olumlu bulursak bunu tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz.” 

 

Fırsatlarla ilgileniyoruz

 

Rotana Başkanı ve CEO’su Omer Kaddouri, Türkiye’nin hareketli turizm sektörünün sağladığı fırsatların ilgilerini çektiğini belirterek, “Türkiye’deki ilk 2 otelimizi açmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde Ankara,  İzmir  ve Bodrum’da yeni oteller açmayı istiyoruz” dedi. Rotana, Dalga Residences’i 2015 yılı son çeyreğinde ve Vazo Residences’i de 2016’nın ilk çeyreğinde açmayı hedefliyor. 

 

Dayalı döşeli otel odaları

 

OTELLER hakkında bilgi veren Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana Genel Müdürü Ahmet Ender Özgündoğdu, “Burgu Arjaan by Rotana’da 163 oda, Tango Arjaan by Rotana’da 156 oda bulunuyor. Konuklarımız, dayalı döşeli daireleri ve 24 saat oda servisi ile kendilerini evlerinde hissedecekler. Tüm suitlerimiz, konuklarımıza aidiyet hissi yaşatmak için şehir ve Adalar manzarası sunuyor” diye konuştu.


Vatan


Geri Dön