25 / 04 / 2024

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.



Burhan Felek ve yanındaki sportif tesislerin tamamen bir spor vadisinden meydana geldiğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu “Burada yarının şampiyonlarını ve yıldızlarını yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Gençik ve Spor Bakanı M.Muharrem Kasapoğlu, yenilenme çalışmaları tamamlanan ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanan Burhan Felek Stadı’nda incelemeler gerçekleştirdi. Kasapoğlu ile beraber İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tesisi alanını gezdi.

'Sembol bir tesis'

Kasapoğlu, “İstanbul ve ülkemiz için çok anlamlı, sembol bir tesisi spor camiamıza kazandırıyoruz. Bu bizim için önemli bir heyecan ve mutluluk. Bu tesis ile yanında bulunan diğer sportif tesisler, buranın tamamen bir spor vadisi olduğunu bizlere gösteriyor. Burhan Felek Atletizm Stadı’nın İstanbul’umuza ve spor camiamıza çok önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.


Geri Dön