29 / 03 / 2024

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.



MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere  TOKİ  Projesi' tanıtım toplantısına katıldı. 


Yaşlı Dostu Kentler içerisinde Mersin'in de yer aldığını belirten Başkan Kocamaz, "TOKİ projesinin emeklilerimiz için ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyor, projeyi Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz de destekliyoruz" dedi.


TÜED Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak bir buçuk yıldır TOKİ projesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğine değinerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Burhanettin Kocamaz'a, Vali Özdemir Çakacak'a ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a teşekkür etti. TOKİ projesine sağladığı katkılardan dolayı Burhanettin Kocamaz'a, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi 2'nci Başkanı Veli Tol tarafından plaket takdim edildi.


Sabah


Geri Dön