23 / 04 / 2024

Burhaniye Devlet Hastanesi'nin temeli 2014 yılı içinde atılacak!

Burhaniye Devlet Hastanesi'nin temeli 2014 yılı içinde atılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 150 yatak kapasitesinden daha az olmamamak üzere hazırlanan Burhaniye Devlet Hastanesi projesinin yüzde 80'inin tamamlandığını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, 2014 yılı bitmeden temelin atılacağını söyledi.




Balıkesir'in en büyük Devlet Hastanesi olacak olan 850 yataklı Balıkesir Şehir Hastanesi'nin temelini atan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Burhaniye'de de bir hastane müjdesi verdi. 150 yatak kapasitesinden daha az olmamamak üzere hazırlanan Burhaniye Devlet Hastanesi projesinin yüzde 80'inin tamamlandığını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, 2014 yılı bitmeden temelin atılacağını söyledi.


"Endişeniz olmasın"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Burhaniye Belediye Başkanı adayı Necdet Uysal ilçe merkesinde ziyaretlerde bulundu. AK Parti eski İlçe Başkanı Özer Koyuncu'nun Burhaniye'de yapılacak olan yeni Devlet Hastanesinin durumuyla ilgili sorusu üzerine konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu "Kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Uzun süredir Burhaniye'nin gündeminde bulunan yeni Devlet Hastanesi'nin yapımı, bizden kaynaklanmayan nedenlerle gecikti. Burhaniyeliler'in ve sizlerin hastane konusundaki hassasiyetinizi çok iyi biliyoruz. Biz de en az sizler kadar sağlık konusuna verdiğimiz büyük önemden dolayı bunu anlayışla karşılıyoruz. Burhaniye'de yapılacak olan hastane tapusunun bize verilmesi gecikmeseydi belki de bugün Balıkesir Şehir Hastanesi ile Burhaniye Devlet Hastanesi'nin temelini de birlikte atabilirdik. Burhaniyeliler rahat olsun, Burhaniye'de yapılacak hastane 150 yatak kapasitesinin altında kalmayacak. Yüzde 80'i çizilen projenin hızlı bir şekilde tamamlanarak, bu yıl sonunda temelini atmak bizlere nasip olacak" dedi.


Yeni Asır





Geri Dön