25 / 04 / 2024

Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi projesi yıl içinde açılacak!

Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi projesi yıl içinde açılacak!

Gerze Beleediyesi tarafından hayata geçirilen Yaşlılar Evi projesi 2018 yılı içinde açılacak. Proje 25 odalı ve 50 yataklı olarak inşa ediliyor. 



Kaba İnşaatı bitmiş olan proje toplamda 1800 metrekare alana sahip bodrum ve teras ile birlikte 6 kattan oluşan 25 odalı 50 yataklı bir projedir.


Para Dergisi’nde yer alan habere göre; Proje; fizik tedavi odası, revir, hemşire odası, sosyal dinlenme alanlarını da içerisinde barındıran bir tesis olma özelliği taşımaktadır. Kaba inşaatı biten projede tefrişat’a geçilmiştir. Resmi yardım hesaplarına yatırılan yardımlar ile de bu projeyi daha hızlı biçimde tamamlamayı amaçlamaktayız.


Bina oldukça geniş deniz manzarasına sahiptir ve Gerze’nin en güzel bölgesinde yer almaktadır. Konum bakımından özel olan bina dikdörtgen yerine alışılmışın dışında dairesel biçimde inşa edilmiştir.Bu açıdan burada yaşayacak olan yaşlılarımız ibadethane, çay bahçeleri vb. birçok ihtiyacına çok yakın mesafeyle ulaşabileceklerdir.


Ayrıca Yaşlılar Evi binasının önünde Sinop’lu İş Adamı Musa CAN’ın destekleriyle yapımına başlanan Şehitlik Anıt Projesi’de devam etmektedir.


B öylece deniz ve manzaranın keyfini doyasıya yaşayacak olan misafirlerimiz aynı zamanda hemen bina önünde bulunan Şehitlik ile de tarihi dokumuzu ebediyen hissetmiş olacaktır.


Proje 2018 yılı içerisinde hizmete açılacaktır.


Geri Dön