19 / 04 / 2024

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşacak.




Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Belediye Başkan Yardımcıları Vedat büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı'nın yanı sıra Ata Mahallesi Muhtarı Süleyman Özgüneş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Özellikle Bursa yolundan gelirken, Jandarma mevkiinde yapılan U dönüşlerinin tehlike yarattığına dikkat çekti. Refik Yılmaz, alternatif yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşturduklarını ve bu tehlikenin önüne geçtiklerini vurguladı. 

   

   Belediye Meclis üyeleri Mukaddes Serim, Yadigâr Sönmez, Fehmi Kulaber, Emir Kantur, Orhan Sefil, Turgut Durmuş, Bayram Polat ve Ersin Kahraman'ın da katıldığı alternatif yol çalışmaları inceleme gezisinde, çalışmalar hakkında bilgi alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yolun kısa sürede bitirileceğini müjdeledi. 

   

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın görevde olduğu dört yıllık süreçte Gemlik'e çok sayıda alternatif yol kazandırılmıştı. Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesinde, Hastane bağlantılı alternatif yollara, okul ve diğer ara cadde ve sokaklara bağlanan alternatif yollar yapılmıştı. Yine Umurbey Bölgesinde alternatif yollar ve alt yapı eksiklikleri tamamlanırken, Kumla yolu üzerindeki Atamer yolu da genişletilmişti. Özdilek Terminal alanında da alternatif yol çalışmaları yapan Refik yılmaz başkanlığındaki Gemlik Belediyesi; köyden mahalle statüsüne dönüşen çok sayıda yerleşim biriminde de alternatif yol çalışmalarını tamamlamıştı. 



Gemlik Belediyesi


Geri Dön