24 / 04 / 2024

Bursa Çamlık Caddesi yol yapım çalışmaları sürüyor!

Bursa Çamlık Caddesi yol yapım çalışmaları sürüyor!

Bursa Çamlık Caddesi'nde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, caddenin tamamlanmasıyla vatandaşların ulaşım konusunda büyük bir rahatlığa kavuşacağını söyledi.




Bursa'da, Yunuseli, Güneştepe ve Hamitler mahallelerini birbirine bağlayacak Çamlık Caddesi yapım çalışmaları devam ediyor. 

Çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, caddenin tamamlanmasıyla vatandaşların ulaşım konusunda büyük bir rahatlığa kavuşacağını söyledi. 

Dündar, şunları dile getirdi: "Düzleştirme çalışmalarının devam ettiği 20 metre genişliğindeki Çamlık Caddesi tamamlandığında Yunuseli Mahallesi'ni Güneştepe ve Hamitler Mahalleleri'ni birbirlerine bağlayacak. Bu bölgelerimizde hızlı ve planlı bir şekilde yapılaşma yürütülüyor. Biz de bu bölgemizin alt yapı ve üst yapı, tretuvar ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Çamlık Caddesi ile birlikte Osmangazi yeni bir ulaşım arterine kavuşmuş olacak." Yunuseli. Güneştepe ve Hamitler mahallelerini kapsayan bölgede planlı şehircilik uyguladıklarını belirten Dündar, "Bu bölgelerimiz imar planlarının uygulandığı, kaçak yapılaşmanın olmadığı yerler. Buralar gelişim bölgeleri olarak kentsel dönüşümün de önünü açıyor. Bu bölgemizdeki dönüşüm merkeze doğru baskı oluşturarak çöküntü alanlarının dönüşmesine de katkı sağlayacaktır." diye konuştu. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön