29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye'deki yol yapım çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Şanlıurfa Eyyübiye'deki yol yapım çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi, kırsalda yol yapım çalışmalarında yavaş yavaş sona yaklaşıyor.



Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin, " Bizim için merkez neyse kırsal da öyle olacak" söylemi, Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir bir hayata geçiriliyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına yürüttüğü kilitli beton parke döşeme ve stabilize yol yapım ile bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren ekiplerin, Keberli, Çalışkanlar, Kızılkoyu ve Güzeller kırsal mahallelerindeki hummalı çalışması vatandaşlar tarafından da takdir topluyor. Çalışkanlar kırsal mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını bitiren ekipler, kısa süre içerisinde belirlenen program dahilinde yol sorunu olan hiçbir kırsal mahalleyi bırakmamayı hedefliyor. Yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 

Merkez ve kısal mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;"Gerek kırsal mahallelerimizde, gerekse şehir içerisinde fen işleri ekiplerimiz diğer birimlerimizde olduğu gibi yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Şuanda da Çalışkanlar da stabilize yol çalışmaları bitti. Keberli de ekiplerimiz çalışıyor. Bu anlamda da şimdiye kadar o yürüttüğümüz kırsalla ilgili o mevcut sıkıntıların nerdeyse %90'ı bitmiş durumdadır. Bizlerin ilçe belediyesine düşen kısmı itibari ile bundan sonraki süreçte de inşallah ekiplerimiz sürekli sahada olmak kaydı ile gerek kırsalda, gerekse şehir içerisinde fen işleri ekiplerimiz ve diğer ekipler bizlere düşen hizmetleri Allah'ın izniyle kaliteli bir şekilde halkımızın hizmetine sunmayı sürdüreceğiz'' dedi. 

Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden mahalle sakini ise , ''Eyyübiye Belediyesinin çalışması son derece çok güzel gidiyor. Burada Başkan Mehmet Ekinci'ye ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Bu köy yollarımıza yapılan hizmetler son derece iyi bir şekilde devam ediyor. Şuanda Belediye başkanımızda talep edeceğimiz bir durum yoktur. Belediyemiz çalışıyoruz. Bizlerde bu çalışmalardan memnunuz. Allah başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. '' ifadelerini kullandı.



Gap Gündemi


Geri Dön