29 / 03 / 2024

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın; belediye ve müteahhitlerin birlikte hareket edecekleri "yeni kentsel dönüşüm sistemi" projesi belediyelerin yanı sıra inşaat sektörünü de oldukça hareketlendirdi. Yeniden düzenlenen yasalarla devlet desteğini de arkasına alan belediyeler, özellikle kentsel dönüşüm projelerini tanıtmak için, alanında Türkiye'nin en büyük organizasyonu olan CNR Emlak  Ankara  Fuarı'nda buluşuyor. Kentsel dönüşümle elde edilecek yeni projelerin de yer alacağı fuar, aralarında Bursa'nın Yıldırım ve Osmangazi Belediyelerinin de olduğu, Türkiye'nin dört bir yanından belediyelerin çekim merkezi konumunda.

 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da desteklenen, 07-10 Eylül 2017 tarihleri arasında ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacaklar.

  

Siz de, CNR Holding'in uluslararası networkünü kullanarak dünya pazarlarına açılmak, yeni iş bağlantıları kurmak ve iş hacminizi genişletmek istiyorsanız, farklı coğrafyalar ve marka projelerin buluşacağı CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yerinizi ayırtın.




Geri Dön