19 / 04 / 2024

Bursa DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı!

Bursa DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı!

Bursa’da, Nilüfer ve Osmangazi’nin kesişim noktasında 155 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen DownTown projesindeki dairelerin yarısı satıldı.



ATIŞ Yapı, Bursa’da, ’DownTown’ adında yeni bir gayrimenkul projesine başlıyor. Konut, alışveriş merkezi, ofis kompleksi, otel, kolej, kent müzesi, hastane, üniversite, şehir parkı gibi birbiriyle sinerji oluşturan 8 farklı bileşenden oluşan proje, 100 bin metrekarelik sahada, Bursa’nın en büyük iki merkez ilçesi Nilüfer ve Osmangazi’nin kesişim noktasında yükseliyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre projede lüks konut segmentinde 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks, 6+2 sky villa kat planlarından oluşan 660 yaşam alanı yer alıyor. 2020 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan projenin toplam yatırım değeri 155 milyon dolar olarak belirlendi. 

‘Şehrin İçinde Yeni Bir Şehir’ mottosuyla projelendirilen DownTown’ın merkezi bir loksayonda inşa edildiğini dile getiren Atış Yapı CEO’su Ahmet Atış, “ DownTown’un fizibilitesini büyük bir ekiple 16 ayda tamamladık. Son 3 yıldır hız kazanan marka projeler serimizin en büyük ve en yeni halkası hayata geçiyor. DownTown, residence standardında lüks konutlar, geniş alana sahip departman store formunda yatay ofisler, yenilikçi mimari ile yapılandırılan dikey ofisler ve home ofislerin yanında, marka karmasıyla dünyadaki emsallerine benzer yenilikçi alışveriş merkezi, kent müzesi, şehir ve iş oteli, 12 bin metrekarelik kent parkı, 20 kişiden bin 200 kişiye kadar hizmet verecek katlanabilir salonlardan oluşan sanat & balo merkezi, kolej, üniversite, hastane gibi güçlü ve değer  oluşturan bileşenlerden oluşuyor” diye açıklama yaptı. 

Atış sözlerine şöyle devam etti;  “Yatırımcı lehine proje geliştiren bir marka olmamız, DownTown Bursa’da, ev sahiplerimizin de takdirini getirdi. Nisan ayında başlayan lansman süreciyle 2 ayda konutların yüzde 50’si sahiplerini buldu. DownTown aynı zamanda Bursa’nın tanıtım elçiliğini de üstleniyor. Satış ve pazarlaması Avrupa ve Körfez ülkelerinde de sürdürülüyor” şeklinde konuştu. 2 ayda çok başarılı bir performans yakaladıklarını belirten Ahmet Atış, kısa bir süre içinde ofis bloklarının da lansmanına başlayacaklarını söyledi.  Konut, AVM, ofis bileşenlerinin kendi içinde büyük bir sinerji ve değer oluşturduğunu anlatan  Atış Yapı CEO’su Ahmet Atış  “DownTown’da yaptığımız; 24 saat yaşayacak, şehrin içinde yeni bir şehir temalı, yepyeni organik bir doku oluşturmak. Tüm bu faktörler, DownTown’u hem yatırım hem de kira geliriyle, öne çıkartıyor. İşi ve hayatı aynı platformda yaşayanlar için kentte bir benzeri daha yok. Katlanabilir salonlar adını verdiğimiz kültür sanat ve balo merkezi de, DownTown’un ilkler dünyasının farklarından biri. Bu arada dinamik  iş ve kent otellerinden biri de projemiz içinde. Uluslararası destinasyonlarda çok rağbet gören, konaklama beklentilerinin tamamını içeriyor. Termal kaynak suyun bulunduğu SPA ve spor merkezini, uluslararası standartlarda yapılandırıyoruz” 


Web: http://www.downtownbursa.com/
 


Geri Dön