24 / 04 / 2024

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Koru

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 



Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında bulunan Polatyol, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri ile gayrimenkul sektöründe de büyümeye devam ediyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, pandemi nedeniyle az katlı, bahçeli konutlara ilgininin arttığını ifade ederek, şu an inşası süren Eston Şehir Koru'nun dördüncü etabındaki konutların yüzde 50'sinin kısa sürede satıldığını belirtti.

Eston Şehir Koru da konutların yarısı satıldı! 

TAVSİYEYLE GELİYORLAR 

Sektöre, 2014'te Eston Şehir'i satın alarak girdiklerini belirten Polat, "Hızla Eston Şehir'i geliştirmeye başladık. Eston Şehir Mahallem'in satışlarını tamamlayarak 2017'de teslim ettik. Eston Şehir Koru'nun ise ilk üç etabının satışlarının tamamını bitirdik, ilk etabının teslimlerini tamamladık. İkinci ve üçüncü etapta da inşaat devam ediyor" diye konuştu. Celaleddin Polat, şunları söyledi:

 "Ailelerin yeni evlerine yerleşmesiyle yaşamın başladığı Eston Şehir Koru'nun dördüncü etabını ise aralık ayı sonunda ön satışa çıkardık. Yeni etabın ilk müşterileri, Eston Şehir Koru sakinlerinin tavsiyeleriyle gelen konut alıcıları oldu. İlginin yüksek olduğu dördüncü etaptaki konutların yüzde 50'sinin satışını iki ay gibi kısa bir sürede gerçekleştirdik."

BÖLGEYE YENİ PROJE YAPACAK 

Bahçeşehir'de geniş bir alanda proje geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Celaleddin Polat, "Bahçeşehir bizim için çok değerli bir bölge. Bu bölgede yeşille iç içe projelerimiz devam edecek. 400 bin metrekareden fazla bir alanda proje geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Eston Şehir Koru da konutların yarısı satıldı! 

PANDEMİ SONRASI YURTDIŞI TAM GAZ 

46 yıldır ulusal ve uluslararası önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Polat, şu açıklamalarda bulundu:

"Şu anda da Azerbaycan, Gürcistan, Uganda ve Kuveyt'te faaliyetlerimize devam ediyoruz. Pandemi sonrası daralan dünya ekonomisini hareketlendirmek için devletlerin altyapı yatırımlarına hız vereceği öngörülüyor. Orta Doğu, Afrika, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda yeni projeler gerçekleştirmeyi bir fırsat olarak görüyoruz."
 

https://www.estonsehirkoru.com/

Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı!


projeye sor



Geri Dön