18 / 04 / 2024

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...



İstanbul Halkalı Atakent bölgesinin en büyük Ortak Girişim yatırımı olma özelliğine sahip olan Tema İstanbul 2 projesi, konut alıcılarından yoğun ilgi gördü. Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı. 2 bin 280 adet konutun yer aldığı proje yüksek prim potansiyeli ile atırımcıların dikkatini de çekiyor.

Tema İstanbul 2 de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

2015'te sahiplerine teslim edilen ve yaşamın başladığı Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör ödüllü projesi olma özelliğine sahip olan Tema İstanbul ve Tema İstanbul Bahçe; da yatırımcılardan yoğun ilgi görmüştüi

İlk iki projenin yanı başında inşa edilen AtakentTema İstanbul 2 projesi de konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Söz konusu proje geniş peyzaj alanları ve düşük yoğunluklu yapılaşma özellikleri ile dikkat çekiyor. Yatay mimari anlayışının hakim olduğu Tema İstanbul 2 projesindeki büyük balkonlar ve yüksek tavanlar da alıcılarına benzeri görülmemiş bir yaşam deneyimi sunuyor.

Tema İstanbul 2 de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!


“YENİ PROJEMİZDE YAŞAM KALİTESİNİ EN ÜST SEVİYELERE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ” 

Tema İstanbul 2 projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Tema İstanbul Genel Müdürü M. Aydın Ayçenk, “Atakent’te inşa ettiğimiz ilk iki projemizden konut alan sakinlerimizin büyük beğenisini kazanmıştık. Site sakinlerimiz şimdi de sevdiklerini yanlarına alarak yeni projemiz Tema İstanbul 2’ye geldiler. 2015’ten beri kaliteli yaşamın devam ettiği Tema İstanbul ve Bahçe projelerimizin bu derece beğenilmesi ve sevdiklerini şimdiki projemize yönlendirmesi bizlerin ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin kanıtı niteliğinde. Tema İstanbul 2’de ön talep süreciyle başlayan, lansman ve ardından artarak devam eden yoğun bir taleple karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi haline geleceğine inancımız sonsuz. Şu anda satışı devam eden 850 dairemiz bu eşsiz fırsattan yararlanacak yeni sahiplerini bekliyor. Önümüzdeki aylarda daha satışa çıkmamış yeni etabımızı da kıymetli müşterilerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

Tema İstanbul 2 de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

4 TİP DAİRE SEÇENEĞİ MEVCUT

Yatırımcıların gözdesi olan Tema İstanbul 2 projesinde her tercihe uygun konut seçenekleri yer alıyor. Tema İstanbul 2 projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje ayrıca konutların yanı sıra 70 adet villa da yer alıyor. Dev projenin teslimlerinin 2023 yılının 2. yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yatırımcıların gözdesi olan Tema İstanbul 2 projesi; TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, E-5, Basın Ekspres, İstanbul Havalimanı ile Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprü güzergâhlarının yer aldığı İstanbul’un önemli ulaşım arterlerine yakın noktada inşa ediliyor.

Web:  https://www.temaistanbul.com/

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!


Geri Dön