26 / 04 / 2024

Bursa Ebu İshak’ta metruk binalar yerle bir!

Bursa Ebu İshak’ta metruk binalar yerle bir!

Bursa’da madde bağımlılarının mekanı haline gelen, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk 12 bina, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmayla yıkıldı.



 

Bir yandan alt ve üst yapı yatırımlarıyla Bursa’nın geleceğe sağlıklı bir şekilde yürümesini sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yeralan habere göre,  Bursa’nın göbeğinde, Şehreküstü bölgesinde bulunan ve madde bağımlılarının mekanı haline gelen binalar, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ‘kamulaştırılarak’ teker teker yıkılıyor. Son olarak Ebu İshak Mahallesi’nde bulunan bölge sakinlerinin can ve mal güvenliğini tehdit eden, her türlü suça mekan olan metruk 12 bina, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma ile ortadan kaldırıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, mahalle muhtarlığının talebi üzerine bu tür bir çalışmanın yapıldığı belirtildi. Şehrin merkezinde bulunan metruk binaların her türlü suça zemin hazırladığı ve madde bağımlıların mekanı haline geldiği vurgulanan açıklamada, benzer faaliyetlerin tavizsiz süreceği bildirildi.


Geri Dön