27 / 04 / 2024

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.



Bursa’nın en gözde yerleşim bölgeleri arasında bulunan Nilüfer ilçesinde yer alan Harmony Towers, peşinatsız, yüzde 20 indirim ve 0,99 faizli banka kredisi fırsatlarıyla yeni sahiplerini bekliyor. Nitelikli mimarisi ve estetik detaylarına sahip Harmony Towers ayrıcalığını yaşamak isteyenler için sunulan avantajlı kampanya kapsamında yeni bir hayatın kapıları açılıyor.

Uludağ manzaralı yaşam ve alışveriş merkezi

İzmir-İstanbul otoyolunun hemen üzerinde bulunan projenin etrafında, dünya tarafından büyük üne sahip olan otel ve farklı mimarilere sahip yaşam alanlarını barındırıyor. Yaklaşık 5500 metrekare büyüklüğe sahip özel peyzaj alanının yanı sıra fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Harmony Towers, sakinlerine sağlıklı ve dinamik bir yaşam ortamı sunuyor.

Her türlü ihtiyacı yanıtlandıran 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların bulunduğu proje, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden görülebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.

Bursa’da tek özel çarşısı bulunan AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile sakinlerine canlı bir sosyal hayat ve zengin alışveriş seçeneklerini barındıran Harmony Towers, tüm ihtiyaçları karşılayan cadde mağazaları ile kent genelini kapsayan bir merkez olma niteliğine sahip.

https://www.harmonytowers.com


Geri Dön