27 / 04 / 2024

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 



Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Harmony Towers projesi Bursa Nilüfer'de yer alıyor. Harmony Towers, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


Nilüfer Harmony Towers projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede  1.900 TL taksit ve 0 peşinat seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor.


5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki özel peyzaj alanına sahip olan Harmony Towers projesinde ftness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Harmony Towers'ta Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) yer alıyor. Proje sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra cadde mağazaları Bursa şehri için de bir değer olarak öne çıkıyor.

 

http://www.harmonytowers.com/

 


Geri Dön