26 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Zirvesi 13 Aralık 2013 'te gerçekleştirilecek!

Bursa İnşaat Zirvesi 13 Aralık 2013 'te gerçekleştirilecek!

Marmara, Kuzey Ege ile Batı İç Anadolu genelinde yakından takip eden İnşaat Burada Dergisi sayesinde sektörü bilgilendirmek adına özverili çabalar gösteren Ada Creative yine bir ilki gerçekleştirerek Bursa 'nın ilk İnşaat Zirvesini düzenliyor.




Son yılların en hızlı gelişen sektörlerinden inşaat sektörünü Bursa özelinde ve Marmara, Kuzey Ege ile Batı İç Anadolu genelinde yakından takip eden, İnşaat Burada Dergisi sayesinde sektörü bilgilendirmek adına özverili çabalar gösteren Ada Creative yine bir ilki gerçekleştirerek Bursa'nın ilk İnşaat Zirvesini düzenliyor. 

Ada Creative Ajans Kurucu Başkanı Serap Kaya, "İstanbul'un ardından inşaatın en hızlı yükseldiği şehir olan Bursa'dan bu hızlı yükselişe paralel bir ses verebilmek; sektör dinamiklerini bir araya getirerek, şimdiye kadar yaşananları, bundan sonraki gelişmeleri, avantajları, dezavantajları, altıları, eksileri aynı masada konuşabilmek adına düzenlenmesi planlanan "Bursa İnşaat Zirvesi'nin inşaatının içinde.


İnşaat sektöründe yeni bir dünya düzeni kurulurken sektörün son 10 yılda yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecine Bursa'nın da çok önemli bir aktör olarak dahil olduğuna işaret eden Kaya, "Özellikle son yıllarda artan lüks konut üretimi sektörde çeşitliliği sağlarken, inşaat sektöründeki tüketici profili ve satın alma süreçleri de farklılaşmaktadır. Yeni nesil tüketicilerin klasik nohut oda bakla sofa modellerinden farklı olarak teknolojik olanaklar, sosyal donatılar ve güvenlik odaklı seçimleri konut üretimi konusuna başka bir açıdan bakılması zorunluluğunu gündeme getirmiştir" diye konuştu. 


A Gazete


Geri Dön