20 / 04 / 2024

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...



Uludağ İhracatçı Birlikleri'ne ait, Bursa Osmangazi ilçesi, Kirazlı Mahallesi Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı gerçekleştirilecek.

Şirketin hisse devri 2 milyon TL bedelle açık artırma usulü ile yapılacak.

İsteklilerin tekliflerini kapalı zarfla 1 Ekim 2019 günü saat 17:00’ye kadar satın alma şube müdürlüğüne elden veya kargo ile teslim etmeleri gerekiyor.

İlan metni:
ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ’NDEN
BURSA ULUDAĞ OTELLER 1. GELİŞİM BÖLGESİNDE BULUNAN T.S.T. A.Ş. (KAR OTEL)’ NİN HİSSE DEVİR YOLUYLA SATIŞ İLANI

1) Uludağ İhracatçı Birliklerine ait Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Kirazlı Mahallesi Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi No:31 adresinde bulunan T.S.T. TURİSTİK VE SPORTİF TESİSLER İNŞAA VE İŞLETME A.Ş. (Kar Otel) ‘in, hisse devir yoluyla Genel Sekreterlikçe oluşturulan komisyon marifeti ile devri gerçekleşecektir. Şirketin Hisse Devri 2.000.000,00.- TL (İkimilyon) bedelle açık artırma usulü ile devredilecektir.

2) Satış şartnamelerine uygun olarak hazırlanan teklifler, KAPALI ZARFLA 01/10/2019 Salı günü saat: 17:00’ye kadar aşağıdaki adreste bulunan Satın alma Şube Müdürlüğü’ne elden veya kargo ile teslim edilecektir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3) Şirketin hisse devri ilgili ‘Satış Şartnamesi’ idaremizden bedelsiz olarak temin edilebileceği gibi aşağıda belirtilen web adresinden de alınabilir.

4) Teklif verecek şirketler, şirketin sirküleri veya şirket namına tekliflerde bulunacak kimselerin şirketin vekili olduğunu NOTER’ den onaylı vekaletname, şirketin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden ve siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Odasından veya sair resmi makamlardan şirketin ve kayıtlı ve halen faaliyette bulunduğuna dair belge (İlk ilan tarihinden sonra alınmış) ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

5) İşbu satım ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta Satım Şartnameleri hükümleri geçerlidir.

ADRES:

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Satın Alma Şubesi

Organize Sanayi Bölgesi Kahverengi Cad. No: 11 B Blok Kat 4 16140 Nilüfer/ Bursa

Tel: (0.224) 219 10 00 web: www.uib.org.tr


Geri Dön