26 / 04 / 2024

Son dakika! 3 milyon kişi icradan kurtuluyor! Torba yasa 1 Ekim’de Meclis'te

Son dakika! 3 milyon kişi icradan kurtuluyor! Torba yasa 1 Ekim’de Meclis'te

1 Ekim’de açılacak olan yeni yasama yılında ekonomi gündemi yoğun geçecek! Gündemde olan yeni yılında AK Parti milletvekillerince Meclis Başkanlığına sunulacak ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren "torba kanun" teklifinin detayları belli oldu. İşte detayları…



Meclis yeni yasama yılına 1 Ekim 2022 Cumartesi günü itibari ile başlıyor. Yaklaşık 3 milyon vatandaşın icra borcunu ilgilendiren yasa, çalışanlara elektrik ve doğal gaz desteği,  EYT en önemli gündem maddelerini oluşturuyor.

 Son dakika! 3 milyon kişi icradan kurtuluyor! Torba yasa 1 Ekim’de Meclis te

ÇALIŞANLARA ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ DESTEĞİ

Kredi Yurtlar Kurumuna borcu olan gençlerin borçlarının faizlerinin silinmesine yönelik yasal düzenlemenin bunlardan biri olduğunu ifade eden Elitaş, düzenlemeyle, işverenlerin çalışanlarına elektrik ve doğal gaz desteklerinin 1000 liralık kısmının gelir vergisi ile sigorta prim kesintisinden muaf tutulacağını bildirdi.

Elitaş, işverenlerin, çalışanlarına yemek yardımını nakdi olarak verdikleri takdirde bu ücretin vergiden istisna tutulacağını kaydetti.

 Son dakika! 3 milyon kişi icradan kurtuluyor! Torba yasa 1 Ekim’de Meclis te


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön