28 / 03 / 2024

Bursa Karacabey'e modern vergi dairesi kazandırılacak!

Bursa Karacabey'e modern vergi dairesi kazandırılacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Karakaş, Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırılacağını açıkladı.



Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş,  Tahsilat Müdürü M. Latif Demirkol ve Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya, Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi.


Ziyeret sırasında konuşan Karakaş, yatırım ve projelerin bölgeye katkısında bahsetti.  Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Karacabey'e vergi dairesi müjdesi verdi. 


Karakaş, "Devletimizin davranış biçimi değişti. Vatandaşımıza hizmet esaslı anlayışla hak ettikleri kalite ve standartta hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırmak üzere hazırladığımız proje onaylandı. İnşallah bu yıl başlayacağımız inşaat tamamlanınca Karacabey'in gelecek otuz yıl kullanacağı bir hizmet binasını tamamlamış olacağız. Burada ayrıca bu proje için bize destek olarak gerekli kolaylıkları gösteren Karacabey Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.



Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön