23 / 04 / 2024

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.



Global bir marka olma yolunda hızlı adımlar atan Bursa Kebap Evi, Ortadoğu ve Avrupa'da üç yeni yatırım için düğmeye bastı. Şirket, Avrupa'da Fransa-Metz, Orta Doğu'da ise Dubai ve Abu Dabi olmak üzere 3 yeni yatırım için anlaşma imzaladı.

AVRUPA'DA İKİNCİ ŞUBE

İlk yurtdışı şubesini 2015 yılında Almanya'nın Saarbrücken kentinde açan Bursa Kebap Evi, ikinci şubeyi de Fransa'nın Metz kentinde açacak. Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, Fransa'daki şubenin 2017'nin üçüncü çeyreğinde açılacağını söyledi. Helvacı, "Yeni şubemizin de Almanya'da olduğu gibi büyük ilgi görmesini bekliyoruz" dedi. Ortadoğu'da da uzun süredir franchise görüşmelerinin sürdüğünü aktaran Helvacı, bunun da meyvesini topladıklarını kaydetti. Bu görüşmeler neticesinde iki anlaşma imzaladıklarının altını çizen Helvacı, "İlk şubeyi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de Heart of Al Maryah Centralda 2018 yılının ilk çeyreğinde açacağız. İkinci şubeyi ise Bursa Kebap Evi'nin Orta Doğu merkezi üssü Dubai de Al Arab Mall'da hizmete sunacağız" diye konuştu.

GLOBAL BİR OYUNCU OLDUK

Hedeflerinin Bursa Kebap Evi'ni bir dünya markası yapmak olduğunu belirten M. Cem Helvacı yeni yatırımlarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Markamız global bir oyuncu haline geldi. Avrupa'da Almanya'dan sonra Fransa Metz'de şube açmak için anlaşma imzaladık. Avrupa lezzetlerimizi çok sevdi. Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de çok güçlü bir şekilde olacağımızın müjdesini verebilirim."

YENİ ŞUBELER GELİYOR

Çok yakında Suudi Arabistan ve Bahreyn de de şube açacaklarını aktaran Helvacı, planlamalarını Dubai merkezli olarak yaptıklarını kaydetti. Helvacı, "Dubai Ortadoğu yatırımlarında merkez üssümüz olacak" ifadelerini kullandı. Bursa Kebap Evi'ni satın aldıktan sonra Türkiye'nin en hızlı büyüyen restoran zincirine dönüştürdüklerini aktaran Helvacı, "7 yılda 32 ilde 70 şubeye ulaştık" şeklinde konuştu.




Sabah


Geri Dön