19 / 04 / 2024

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...



Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı tarafından, Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında, arsa, bahçe, iki katlı kerpiç ev ve arsası, tarla, ahşap köy odası, yığma köy odası yer alıyor. 

Bursa Keles'te yer alan gayrimenkullerin satış ihalesi açık teklif usulü ile 14 Ekim 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Keles te 8 bin TL den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Keles Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan gayrimenkullerin büyüklükleri 28,65 metrekare ile 59 bin 831 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkuler için açıklanan geçici teminat bedelleri ise 240 TL ile 357 bin 700 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Bursa Keles'te satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ise 8 bin Türk Lirası'ndan başlıyor; 11 milyon 923 bin 312 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Keles Belediye Başkanlığı tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan...


Geri Dön