25 / 04 / 2024

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ kura çekilişinin tüm detayları!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ kura çekilişinin tüm detayları!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları 2+1 şeklinde tasarlandı. Projenin emekli kura satışları için 12 bin 955 başvuru alındı. İşte Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ kura çekilişinin tüm detayları...



TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de "İkinci Bahar Kampanyası" kapsamında emekli vatandaşlara özel olarak 1.200 adet daire satışa çıkarılıyor. 


Bursa Nilüfer İrfaniye  TOKİ  Evleri taksit ödemeleri teslim tarihinden bir sonraki ay başlayacak. Projede konutların fiyatları projenin ihalesi gerçekleştikten sonra belli olacak. 


TOKİ Bursa İrfaniye ödeme planı doğrultusunda yüzde 12 peşin alımlarda kalan kısım için 180 ay, yüzde 20 peşin alımlarda ise kalan kısım için 240 ay vade uygulanıyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ kura çekilişinin tüm detayları!

Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi'nde, noter huzurunda yapılacak TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları kura çekiliş töreni 15 Ocak 2016 tarihinde saat 10.00'da düzenlenecek. 


TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura başvuruları 500 TL'lik başvuru bedeli ile T. Halk Bankası A.Ş.’nin Bursa ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından kabul edilmişti. 


Satış duyurusu için tıklayın

Kura başvuru listesi için tıklayın


Geri Dön