25 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi'deki projelere Orman Müdürlüğü'nden onay!

Bursa Orhangazi'deki projelere Orman Müdürlüğü'nden onay!

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin turizme yönelik projeleri Orman Genel Müdürlüğü'nde onaylandı. Başkan Çağlayan, en kısa sürede ihaleye çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.



Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,  Ankara  temasları esnasında Orman Genel Müdürlüğü Odun Dışı Pazarlar ve Ürünler Daire Başkanı Emin Şimdi'yi ziyaret etti. Başkan Çağlayan, Orman Genel Müdürlüğü'nde Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Sosyal Tesisleri,  TOKİ  Mesire Alanı, Kale Sosyal Tesisleri projeleri ile ilgili son görüşmeleri yaptı. Adı geçen projeler Orman Genel Müdürlüğü tarafından onaylanırken, projeler ile ilgili startlar ise önümüzdeki süreçte verilecek. 


ÇALIŞMALAR HIZLANACAK 

Belirlenen 3 projenin yapılacağı alanların Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde olmasından dolayı yasal izinlerin ve yazışmaları tamamlayan Orhangazi Belediyesi, Gürle Dağı Yamaç Paraşütü alanında kuracağı yeni sosyal tesis, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanacak olan Kale Sosyal Tesisleri projesi ve TOKİ bölgesinde yapılacak olan büyük mesire alanı ile ilgili resmi yazışmalar tamamlanmış oldu. Projeleri hazır olan 3 çalışma ile ilgili Orhangazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki süreçte çalışmalarını hızlandıracak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ankara temasları esnasında AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte Orman Genel Müdürlüğü Odun Dışı ihzarlar ve Ürünler Daire Başkanı Emin Şimdi'yi ziyaret etti. Daire Başkanı Emin Şimdi ve buradaki bürokratlarla bir araya gelen Çağlayan, onaylanan dosyalar ile ilgili son görüşmeleri yaptı. Başkan Çağlayan, projelerin onaylanmasının ardından ihale sürecini en kısa sürede tamamlayıp tesislerin yapım aşamasına geçmeyi hedeflediklerini bildirdi.




Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön