25 / 04 / 2024

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.



Spor Toto Süper Lig'de takımlar yeni statlarına bir bir kavuşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı. Bütün sistemlerin hazır olduğu ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan beklenen onay sonrası kapılarını açacak olan Timsah Arena'da taraftarları bir de şok bir görüntünün beklediği öğrenildi. 


Kafes sistemi!



Haziran 2011 yılında yapımına başlanan ve şu an itibariyle açılması beklenen statta tribünlere kafes konuldu. Bursasporlu taraftarların 6222 sayılı 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair' kanun ile ilgili çokça başı ağrıyan Yeşil Beyazlı taraftarların, yapılan bu kafesten ötürü tepki gösterdiği öğrenildi. 


Taraftarlar gönülsüz


Kafes montajlarının devam ettiği statta ön sıraların maçı seyretmesinin zor olacağı iddia edildi. Bu konu ile ilgili taraftar grupları sosyal medya ve internet sitelerinden 'Çile', 'Gönülsüz Timsah', 'Büyük sorun', 'Futbolla ilgisi yok' 'Kafesin modern statla ne ilgisi var' gibi eleştirilerin gelmesine neden oldu.


Posta


Geri Dön