29 / 03 / 2024

bursa timsah arena stadı

bursa timsah arena stadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Timsah Arena yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan Timsah Arena yarın açılıyor Görkemli bir törenle hizmete girecek olan stadın açılışındaki özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek

Bursa Timsah Arena'nın inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda sona gelindi!

Bursaspor'da, camianın ve futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Timsah Arena, açılış için gün sayıyor. Stat Türkiye'nin en güzel, dünyanın ilk 10 stadı arasında yer alacağını belirtti.

Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumun açılış töreninde, 26 Ağustos'ta özel maçta Bursaspor ile İspanya'nın Atletico Madrid takımı karşılaşacak.

Timsah Arena 22 Ağustos'ta açılıyor!

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 220 milyon TL'lik bütçesiyle Bursa belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu'nun 22 Ağustos'ta resmen açılacağını söyledi.

Bursa Timsah Arena Stadı 22 Ağustos'ta açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 220 milyon TL'lik bütçesiyle belediyenin tarihindeki en büyük yatırımı olan Timsah Arena Büyükşehir Stadyumu'nun 22 Ağustos'ta resmen açılacağını söyledi.

Timsah Arena'da çim serme çalışmaları başladı!

"Timsah Arena" olarak adlandırdığı statta çim serme çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen stadın zemini 8 günde çimle kaplanacak.

Timsah Arena Stadı'nın son hali!

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor. Dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Arena'da saha içi zeminin tamamlanmak üzere; çimler de kısa sürede serilecek.

Timsah Arena Stadı'nda sona gelindi!

Stadyum projesi beraberinde yer alacak Bursaspor Müzesi, ticari alanlar, kafeteryalar ve sosyal donatı alanları ile birlikte kent yaşamına katma değer sağlayacak. Artık sona gelindi. Türkiye'nin konuşacağı stat için gün sayılıyor.

Bursa Timsah Arena Stadı, Bursaspor Kulübüne devredildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "İnşaat aşamasına katkı olması için belli kapılara ve koltuklara isim verilmesi dışında stadın isminden reklamlarına kadar tüm ticari işletmeleri dahil her şeyi Bursaspor Kulübüne bu sözleşmeyle devretmiş oluyoruz." ded

Timsah Arena görücüye çıktı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe stadyumun 185 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa’nın en büyük anıtsal yapısı olduğunu belirterek, “Biz ucuza değil, kaliteye talibiz. İddialı kent, eserleriyle de iddialı olmalı” dedi.

Timsah Arena Stadı tamamlanma aşamasına geldi!

Timsah Arena´yı tamamlanma aşamasına getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türk sporuna sağladığı katkılar nedeniyle Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) tarafından ´Fair Play´ ödülüne layık görüldü

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursaspor'un stadyumundaki timsah başı figürünün yapımı yeniden başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarıda kalan "timsah başı" figürünün yapımına yeniden başlandığını söyledi.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'da montaj çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan en büyük anıtsal yapı olan yeni stadyumda, kamuoyunun merakla beklediği ‘timsah kafası’ içi üretimler başladı.

Timsah Arena'nın eksikleri giderilecek!

Geçen hafta sonu Timsah Arena için toplantı yapan ve sadece Bursa Hakimiyet'in okurlarına duyurduğu Recep Altepe-Ali Ay zirvesi bu kez statta gerçekleşti.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Nilüfer Arena'ya TMMOB Bursa Şubesi'nden tepki!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi, Nilüfer Belediyesi'nin Odunluk bölgesinde yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceği Nilüfer Arena'nın yeni bir rant kapısı olduğunu ileri sürdü.

bursa timsah arena stadı Haberi

bursa timsah arena stadı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Timsah Arena Stadı'nda devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aktaş, statta 4 milyon liraya mal olacak elektrik ve mekanik eksiklerin tamamlanması için müteahhide 90 gün süre verdiklerini söyledi. 

Timsah'ın kafası Mart'ta bitecek

Hürriyet'te yer alan habere göre, Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyareti sırasında konuştu. Başkan Aktaş, “Dün sabah toplantı yaptık. 3 ay süre verdim. Müteahhit sıkıntılı. Şu an tüm işler dahil 3 milyon 750 bin liralık iş lazım. Stadyumu Bursaspor ne kadar rantabl kullanıyor tartışılır. Yaşam alanı olabilir. Kür tesisleri olabilir. Alışveriş merkezi olabilir. Yarın öbür gün hastane gelecek. Bariyerler kalkmadı. Eksiklerle ilgili 12 haftalık imalat süreci var. Elektrik ve mekanik tesisatla ilgili. Timsah kafası kısmı en çok sorulan konu. Doğrama işi ve çene kısmı kaldı....