20 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'da 86 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım'da 86 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ın yeniden yapılanmasında kaçak yapılaşmaya taviz vermediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali," Doğru ve akılcı planlamalarla Yıldırım'ı yeniden inşa ederken, kaçak yapılara asla göz yummuyor, gerekeni yapıyoruz" diye konuştu.



Yıldırım'ın yeniden yapılanmasında kaçak yapılaşmaya taviz vermediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıllardır süregelen düzensiz ve kaçak yapılaşma sonucu bugün yaşadığımız sıkıntılar ortada. Doğru ve akılcı planlamalarla Yıldırım'ı yeniden inşa ederken, kaçak yapılara asla göz yummuyor, gerekeni yapıyoruz" diye konuştu. 


HAZIR BETON FİRMALARINA UYARI 


Yıldırım'ın şehir planlamasında yeni bir çarpıklığa sebep olacak kaçak yapılaşmayla mücadeleye devam edeceklerini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Vatandaşlarımızın yanı sıra hazır beton firmalarının da konu hakkında hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Bu konuda aksi bir tutum sergileyerek kaçak yapılara beton temin eden şirketlere gerekli cezai yaptırımlar taviz gösterilmeden uygulanacaktır" uyarısında bulundu. Vatandaşların da sıkıntı yaşamamalarını istediklerini belirten Başkan Edebali, "Kaçak yapı konusunda herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz. Kentsel dönüşüm hamlesi ile şehrimizin inşa ederken kaçak inşaat yaparak geleceğimizi karartmayalım" şeklinde konuştu. 


Bursa Haber


Geri Dön