20 / 04 / 2024

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 1 milyon 276 bin 800 TL'ye ev ve arsa satıyor...



Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcıların araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayı yeni ihale ilanlarını da yayımlıyor.

Çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Bursa ili, Orhangazi ilçesindeki arsa ve ev de yer alıyor. 

Bursa da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan imarlı arsa Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alıyor.

Söz konusu konut ve arsanın taşınma numarası 16160103165 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan resmi detaylara göre, söz konusu imarlı arsa ve konutun yüz ölçümü 155,52 metrekare.


Geri Dön